Skip to main content

tweedehands treinen header

Welkom bij Modelrailreizen.

Vanaf mijn jeugd hebben modeltreinen mij altijd gefascineerd. Mijn oma kocht in 1957 een complete Märklin trein van een familielid die in een speelgoedzaak in Essen (DE) werkte. Daar reed voor de kerstdagen de trein in de etalage om de klanten naar binnen te halen. Met korting kon mijn oma de treinenspullen kopen voor de kleinkinderen, een ovaal waar de TM800 stoomlocomotief onvermoeibaar de lange rij wagons voorttrok. Later werd een plank gekocht waar de baan op vastgeschroefd werd. We maakten een landschap met een berg, gemaakt van kranten papier en behangerslijm. Groen strooigoed kleurde het landschap waar inmiddels een tweede stoomlocomotief rond reed. Vlak voor kerst werd de baan van zolder gehaald en in de slaapkamer van mijn broer neergezet. De feestdagen speelden we dan met de modelbaan. Met kerst lagen er heel veel pakjes onder de boom met treinspullen. Dat was een reuze gezellige tijd.

In 2007 ben ik begonnen met mijn internetwinkel en sinds 2016 sta ik ook op beurzen in Houten en Zutphen.

Modelrailreizen is een internetwinkel van tweedehands modeltreinen en toebehoren. Door uitgebreide omschrijvingen met foto's krijgt u een duidelijk beeld van onze artikelen.

U kunt op de site uit twee mogelijkheden kiezen om artikelen te kopen, betalen met IDEAL of reserveren en afhalen op ons kantoor in Hengelo.

Als u betaalt met IDEAL wordt het artikel met PostNL naar u opgestuurd. Indien u niet met IDEAL kunt betalen neem dan contact met ons op via het contactformulier of bellen 0031 6 23 11 90 99. Als u wilt reserveren, betaald u bij afhalen. U kunt binnen 4 werkdagen een afspraak maken om bij ons langs te komen.

Mijn gegevens:

André Redeker Modelrailreizen.
Kantoor: Molenstraat 20, 7551DC in Hengelo.
Mob: 0031 6 23 11 90 99
K.v.K. nummer: 30242613 (kantoor Enschede)
BTW nummer: 001102218B10