Winkelwagen

Als u al geregistreerd bent, log dan hier in

Verzendgegevens
Zelfde als factuuradres
Edit current shipping address
Naam Unieke code Prijs Hoeveelheid Korting Totaal
 
Subtotaal

Gekozen verzendmethode

Geen verzendwijze geselecteerd

Selecteer alstublieft een verzendmethode

 
Totaal:
€ 0,00
Opmerkingen
Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat. Klik op de link hierboven (ik ga akkoord...) als u de algemene voorwaarden wilt lezen.

Algemeen

Alle artikelen op de website van Modelrailreizen zijn tweedehands. Artikelen worden met een volledige omschrijving en met duidelijke foto\'s op de website geplaatst. Indien u toch nog vragen heeft kunt u mij mailen. Modelrailreizen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen. Het doen van een bestelling houdt in dat de klant de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt.

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen van Modelrailreizen.nl zijn vrijblijvend en binden Modelrailreizen.nl niet. Modelrailreizen.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is. Voor de gevolgen van druk/type fouten kan Modelrailreizen.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Prijzen en verzendkosten

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in Euro\'s. Over gebruikte goederen wordt standaard geen BTW in rekening gebracht omdat de margeregeling wordt toegepast. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper en zijn conform de actuele tarieven van TNT Post. Tarieven binnen Nederland; pakketten 0-10 kg = € 6,75 (exclusief BTW), brievenbuspost 0-20 gram = € 0,46 / 20-50 gram = € 0,92 / 50-100 gram = € 1,38 / 100-250 gram = € 1,84 / 250-500 gram = € 2,30 / 500- 2 kg = € 2,76 (exclusief BTW). Een bijkomend voordeel bij meerdere bestellingen is dat u slechts éénmaal portokosten betaalt afhankelijk van het gewicht.

Uiteraard kunt u ook langs komen. U reserveert de bestelling en kunt telefonisch een afspraak maken. U kunt dan op een testbaan alles uitproberen. Als ik na twee dagen niets van u gehoord heb komt de reservering te vervallen en wordt het product opnieuw voor de verkoop aangeboden.

Betaling

Met IDEAL wordt het bedrag direct van uw rekening afgeschreven en wordt per e-mail de bevestiging verstuurd.

Levering/leveringstermijnen

De bestelde artikelen worden in de regel na drie werkdagen verstuurd. De genoemde levertijden zijn indicatief en geldt nimmer als fatale termijn.

Eigendomsvoorbehoud

Modelrailreizen.nl blijft volledig eigenaar van de geleverde artikelen tot het moment dat de koopprijs is voldaan. Het risico ter zake van de artikelen gaat over op het moment dat de artikelen op het door de Klant opgegeven afleveradres worden aangeboden.

Ruilen en herroepingsrecht

De klant is verplicht de artikelen bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of de artikelen aan de overeenkomst beantwoorden. Indien de artikelen niet aan de overeenkomst beantwoorden, dient u Modelrailreizen.nl daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen zeven werkdagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk of via e-mail gemotiveerd kennis te geven. Ik zal proberen tot een oplossing te komen en eventueel kunt u dit artikel na overleg met mij retourneren in deugdelijke verpakking. Indien de klant het product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft de klant het recht binnen zeven werkdagen na aflevering aan Modelrailreizen te retourneren. De klant hoeft hiervoor geen reden op te geven. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de artikelen niet beschadigd zijn. De klant dient bij retourzending zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen dertig dagen op uw rekening worden teruggestort.

Aansprakelijkheid

Modelrailreizen.nl draagt generlei aansprakelijkheid voor enige schade, hoe ook genaamd en door welke oorzaak ook ontstaan, door of met het geleverde.

Persoonsgegevens

De gegevens die u invoert op de website van Modelrailreizen worden alleen gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling of voor het toesturen van aangevraagde informatie. De informatie wordt niet aan derden verstrekt.

Modelrailreizen.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30242613. Modelrailreizen plaats Maarssen.